Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Studio Jordy de Reus ontwerpt interieur en exterieur¹, schrijft binnen het veld van architectuur en design tekst² en fotografeert voor beeld³.


Jordy de Reus is werkzaam als interieurarchitect. Projecten variëren van een historisch reconstructieve herbouw, interieurontwerp voor monumentale woonhuizen tot het ontwerp van diverse interieurelementen binnen renovatie of nieuwbouw.


Werkwijze

Alle projecten beginnen met een goed gesprek om de wensen van de gebruikers helder te krijgen, evenals een inventarisatie van de architectuur en de ruimte.

Het is de basis voor de eerste schetsontwerpen. Deze ideeën worden in plattegronden en impressies voor de opdrachtgever gevisualiseerd. Het ontwerp wordt tijdens het proces tot in het detail uitgewerkt, resulterend in tekeningen, detailleringen en beschrijvingen ten behoeve van een kwalitatieve uitvoering. Dit betreft onder meer de materialisatie - denkend aan een kloppend en tijdloos palet van vloer, wand en plafond - tot elementen als de keuken, haard of badkamer en het ontwerp van een lichtplan.